Så här fick jag vatten av högsta kvalitét

Det var när jag hade köpt villa långt ute på landet i trakterna kring Gävle, som jag efter att ha bott i huset ett tag förstod att jag var i behov av ett minireningsverk. Det enskilda avloppet försåg mig med vatten som inte var särskilt fräscht. Visserligen blev man inte sjuk av att dricka det, men det var ändå något missfärgat och hade en unken doft. Det finns ett företag som är väldigt bra på det här med att installera minireningsverk, det är Silverstadens Miljöteknik. Jag behövde ett företag som säljer produkter med lång livslängd och garanti, så att investeringen lönar sig på sikt. Jag bor inte så till så att jag kan ansluta mig till det kommunala vatten- och avloppsnätet. Ett minireningsverk har därför blivit den perfekta lösningen.  

Det var en underbar känsla att få möjligheten att köpa hus på landet. Jag hade bott i lägenhet i Gävle i flera år och känt mig instängd. Nu har vi ju alla olika behov, vad som är attraktivt för den ene är rena natta för den andra. Hur som helst så är det i skogen som jag vill bo. Då får man ta det positiva med det negativa, det negativa är som jag sa, att det inte finns kommunalt vatten och avlopp att ansluta till. Detta är heller ingenting om kommunen planerar. Vilken ypperlig lösning då med ett minireningsverk. Silverstadens Miljöteknik är certifierade enligt Bra Miljöteknik Sverige AB. Kvalitetssäkrat och av allra bästa kvalitet har jag nu ett minireningsverk som förser mig med vatten av hög kvalitét för många år framåt. Serviceåtgärder är inkluderat i kostnaden och långa garantier lämnas. Nu är jag helt övertygad om att det finns många fler än jag som skulle ha nytta av att installera ett sådant här minireningsverk. Gå in på hemsidan så kan ni läsa mer, och också se på vilka orter man kan få hjälp. Riktigt gott att ha möjlighet att bo på landet! Tack för att ni tog er tid att läsa i bloggen! 

 

Du gillar kanske också...