Fastighetsskötsel i Skara

Så var då lunchen avklarad. Nu hoppas jag att ni också har fått något riktigt gott att äta och är redo att hugga in på eftermiddagens göromål. Mitt liv som pensionär innebär att jag har fått en hel del tid över till att blogga. Jag skev till er igår om ett bra matställe men idag ska bloggen inte handla om mat, utan om ett företag som kan hjälpa till med fastighetsskötsel i Skara. Villastrands Hem Och Hus Service heter det här företaget och jag bara kände att jag var tvingad till att berätta om det här företaget för er, kära läsare. Det här är ett företag som har så ofantligt många bra tjänster att erbjuda. Och nu vet jag att det inte bara är de i Skara som kan dra nytta av dessa tjänster. Nejdå, även för er som är intresserade av fastighetsskötsel i Skövde eller Lidköping är välkomna att höra av er till Villastrands Hem Och Hus Service. 

 

Jag är så glad att vårt hyreshus nu har bytt ägare. Den förra ägaren var verkligen ingen trevlig person, snålheten bedrar visheten skulle man ju kunna säga och bristen på skötsel och underhåll syntes både på yttre och inre miljöer. Det är en helt annan ordning nu. Villastrands Hem Och Hus Service klipper både gräsmattor och skottar snö, fixar rabatter och har även målat och tapetserat inne i min lägenhet. Alla hyresgäster är så nöjda, så den här servicen som erbjuds kanske vore någonting även för andra att anlita sig av? Det är väldigt mycket som det här företaget kan hjälpa till med, och alla jobb är berättigade till antingen rot- eller rutavdrag. Undrar ni över något mer så ska ni självklart höra av er till det här företaget! 

 

Du gillar kanske också...